St(r)eaming Chefs

Een digitale kookworkshop met een Kookfabriek Chef via een live-stream bij jou thuis. Ga samen met vrienden, familie of collega's digitaal de keuken in! | v.a. €12,50 | 1 uur

Ben je op zoek naar een leuke activiteit die je binnenshuis kunt doen, maar waarbij je wél sociaal bezig bent? Meld je dan aan met een groep vrienden, familie of collega's voor De Kookfabriek St(r)eaming chefs!

St(r)eaming chefs

Een volledig digitale kookworkshop onder leiding van een Kookfabriek chef op een datum en tijd naar keuze, hoe leuk is dat? Alle deelnemers ontvangen van tevoren een link naar de live-stream en een boodschappenlijstje. Op de afgesproken tijd staat de chef klaar en ga je samen met jouw groep aan de slag. Onze chef kookt het volledige gerecht met jullie mee en zal laten zien hoe alles wordt bereid. Tijdens de live-stream kan iedereen elkaar zien en is er voldoende tijd om even bij te kletsen en jouw culinaire vragen te stellen aan onze chef. Wij bieden workshops aan van een tot twee uur, na die tijd heb je een heerlijke maaltijd gekookt. Op dat moment verlaat De Kookfabriek de livestream, maar kunnen jullie nog gezellig met elkaar tafelen in de stream. 

Omdat onze chef met jullie mee kookt dient er één gerecht te worden gekozen voor het hele gezelschap. Natuurlijk kan er rekening worden gehouden met dieetwensen en allergieën. 

Mogelijkheden

Momenteel bieden wij kookworkshops aan met verschillende tijdsduur en prijzen.

  • Kookworkshop 1 uur    -   €12,50 p.p. (voor zakelijke gasten is dit tarief exclusief btw)
  • Kookworkshop 1,5 tot 2 uur -   €20,00 p.p. (voor zakelijke gasten is dit tarief exclusief btw)
  • Kookworkshop 2,5 tot 3 uur    -   €30,00 p.p. (voor zakelijke gasten is dit tarief exclusief btw)

Je moet daarnaast zelf de boodschappen doen, we kiezen natuurlijk voor een gevarieerde en betaalbare maaltijd.

Ben je geïnteresseerd in een uitgebreider programma? Vul het programma dan aan met een wedstrijdelement!

Wedstrijdelement 

Wanneer er wordt gekozen voor een wedstrijdelement wordt het programma met 30 minuten verlengd. Onze chef let tijdens het koken op de kookvaardigheden van de deelnemers en de presentatie van de borden. Daarnaast verzorgen we een digitale culinaire quiz en nemen de twee beste deelnemers het tegen elkaar op in de cook-off. De winnaar krijgt een Kookfabriek bokaal thuisgestuurd. Daarnaast is er een Kookfabriek schort inbegrepen voor alle deelnemers, deze worden naar één centraal adres verzonden. De aanvulling voor het wedstrijdelement bedraagt €10,00 per persoon.

Aantal deelnemers

St(r)eaming chefs is mogelijk met minimaal 8 en maximaal 50 deelnemers. Grotere gezelschappen zijn mogelijk op aanvraag.

Reserveren

Wil je samen met jouw vrienden, familie of collega's aan de slag? Stuur dan een e-mail naar info@kookfabriek.nl of bel naar 085 744 1007 om een reservering te plaatsen. 

Workshops kunnen 7 dagen per week plaatsvinden, reserveren kan op basis van beschikbaarheid.

 

Aanvullingen

Wedstrijdelement
+ 30 minuten extra
Inclusief Kookfabriek kookschort
Inclusief culinaire quiz
Bokaal voor de beste thuiskok
Aanvulling €10,00 p.p.*

Pakket met ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen
Afhalen of bezorgen
Prijs op pagina 2

Cadeau-artikelen
Kookfabriek schort €10,00*
Kookfabriek koksdoek €5,00*
WMF koksmes prijs op aanvraag

*Prijzen zijn voor zakelijke gasten exclusief btw