De Kookfabriek recepturen
Ook als de workshop voorbij is kunt u nog aan de slag met onze beproefde recepturen. Hier vindt u altijd de recepturen van onze huidige workshops én een aantal Kookfabriek klassiekers!Type gerecht


Bietjes in zoutkorst
In zoutkorst garen is onze favoriete kooktechniek! De bietjes worden geserveerd met appel en Hollandse mozzarella.
Lees verder
Bloemkoolsteak
Deze bloemkoolsteak wordt gerserveerd met prakaardappel en Hollandaise. Een prachtig gerecht om op tafel te zetten bij een sharing dinner, of als hoofdgerecht.
Lees verder




Tartaar van tomaat met burrata
Een heerlijk vegetarisch alternatief voor een steak tartaar. De tartaar wordt geserveerd met basilicum en een zelfgemaakte crouton.
Lees verder
Gegrilde prei met sinaasappelvinaigrette
Een heerlijk shared dining recept. Deze gegrilde prei heeft een volle smaak, maar knipoogt naar het voorjaar door de frisse sinaasappelvinaigrette. Kortom, het is jaarrond een smakelijk gerecht!
Lees verder



Deviled Eggs
Gevulde eieren emt krokante uitjes en bieslook. Naar recpet van Julius Jaspers
Lees verder

Gebraden staartstuk
Met béarnaisesaus, sjalottencompôte, friet van knolselderij en snijbiet. Naar recept van Julius Jaspers.
Lees verder
Gepocheerde peer met specerijensiroop en een kletskopje
Geserveerd met vanille-ijs, naar recept van Julius Jaspers.
Lees verder








Gevulde portobello
Met gesmolten Hollandse geitenkaas, gevulde ui en pommes fondant | VEGA
Lees verder





Bloemkoolroosjes in beurre noisette
Met mousseline van knolselderij, oesterzwamchips, gebakken paddenstoelen en tomatenchutney | VEGA
Lees verder
Boeuf Bourgignon
Een heerlijke klassieker, geserveerd met aardappelmousseline, tomatenchutney en chips van oesterzwam
Lees verder
























Lemon meringue cheesecake
Een heerlijk recept voor een romige cheesecake met een frisse laag lemon curd. Perfect voor de zomer!
Lees verder
Tataki & Tosazu
Een Aziatische klassieker, gebakken rund met tosazu en gebakken knoflook.
Lees verder



Rollade van wild zwijn
Hoofdgerecht met paddenstoelenstamppot, gekonfijte groentes, uienmarmelade en calvadossaus
Lees verder





















Gepocheerd ei met engelenhaar en rode biet
Dit gepocheerde ei serveren wij met engelenhaar van prei, rode biet en een mosterdvinaigrette
Lees verder










