Corona maatregelen

Bij De Kookfabriek kunt u terecht voor veilige, schone en gezellige kookworkshops bij onze vestigingen, maar ook voor digitale kookworkshops in uw eigen keuken.

Op deze pagina kunt u de verschillende mogelijkheden vinden voor kookworkshops bij De Kookfabriek en digitale kookworkshops bij u thuis.

Kookworkshops bij De Kookfabriek

Update 19/12/2021: Met ingang van 19 december 2021 moet de horeca helaas tot en met 14 januari 2022 sluiten. Reserveringen binnen die periode mogen of kosteloos uitwijken naar een andere datum. Deze datum mag u uiteraard zelf kiezen en hoeft niet direct gepland te worden. Wij zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Reserveringen die na 14 januari plaatsvinden blijven in de agenda staan.

Bij De Kookfabriek werken wij met de corona check app, daarnaast is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden en dient er tijdens het verplaatsen een mondkapje te worden gedragen. Uiteraard maken wij onze faciliteiten regelmatig schoon en is er antibacteriële handgel aanwezig. Iedere vestiging van De Kookfabriek heeft een andere capaciteit voor het geven van kookworkshops.

De capaciteit* per vestiging is als volgt:

Amsterdam 64 personen 
Rotterdam 42 personen
Utrecht 36 personen
Den Haag 40 personen
Eindhoven 32 personen
Groningen 8 personen

Gezien wij grote gezelschappen kunnen verwelkomen is het mogelijk dat er meerdere gezelschappen tegelijkertijd aan het koken zijn. Uiteraard beschikt u over eigen kookeilanden en dinertafels en volgt u een geheel eigen programma. *Uitbreiding van de bovenstaande capaciteit is mogelijk op aanvraag.

Corona check app
Wij zijn verplicht om gebruik te maken van de corona check app. Dit betekent dat wij bij entree controleren op een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test (maximaal 24 uur oud). Daarnaast dient u ook een legitimatiebewijs te tonen, een rijbewijs is ook een geldig legitimatiebewijs. Wilt u meer weten over de corona check? Neem dan contact met ons op, of kijk op https://coronacheck.nl

Wij zijn 7 dagen per week geopend, reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Wij zien ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij een van onze vestigingen! Neem een kijkje op onze workshoppagina voor ons volledige aanbod.

St(r)eaming Chefs

U kunt al enige tijd bij ons terecht voor digitale kookworkshops met vrienden, familie, of collega's en daar gaan wij natuurlijk nog steeds mee door! 

Tijdens onze St(r)eaming Chefs kookworkshop verzorgen wij een workshop via een livestream, privé voor uw gezelschap. Deze workshop is 7 dagen per week te reserveren op een tijd naar keuze. Na afloop van de workshop heeft u een heerlijk gerecht gekookt en kunt u direct aan tafel.
Op dat moment verlaten wij de livestream en kunt u nog gezellig met uw gezelschap blijven, zodat u gezamenlijk kunt eten en bij kunt praten. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze St(r)eaming Chefs pagina. 
 

 

Bij De Kookfabriek

Verschillende kookworkshops, op een datum en tijd naar keuze.

Reservering nodig

Digitaal

St(r)eaming Chefs
Op een datum en tijd naar keuze

Meer informatie?

Neem dan contact op met ons hoofdkantoor
info@kookfabriek.nl
085 744 1007